Klinikken

03-jonas-fotografiTandlægerne Sydcentret er en moderne tandlægepraksis med mange års erfaring.

Vi er 3 tandlæger, 3 tandplejere, 6 klinikassistenter, og en receptionist, som har dejlige lokaler i Sydcentret, der lige er udvidet til 7 behandlingsrum, og 3 timers fri parkering lige udenfor døren.

Tandlægerne Lund Wittorff sætter videreuddannelse højt sammen kvalificerede medarbejdere. Klinikken er løbende blev udvidet og tilbyder behandlinger i god atmosfære i nye og topmoderne udstyret behandlingsrum.

Henrik har de senere år gennemgået en diplomuddannelse i implantologi og fået et meget vigtigt speciale for fremtidens tandpleje, og er medlem af Dansk Selskab for Parodontologi og Dansk Selskab for Oral Implantologi (DSOI).

Anettes specialer i bidfunktion og større rekonstruktioner samt kosmetisk tandpleje udvikles fortsat med kurser og som medlem af Spears study group, som løbende videreuddanner og tager kurser i Danmark og USA. Vi arbejder på at alle behandlinger foregår smertefrit og omsorgsfuldt.

I 2011 starter klinikken op med aftryksløse krone behandlinger, hvor 3D billeder af tanden sendes til et computersystem hos klinikkens tekniker, som nu med større præcision kan fremstille kroner og broer. Denne nye teknologi  som er leveret af det danske firma 3-shape, er af den bedste kvalitet, som Anette og Henrik altid har prioriteret højt, f.eks. var klinikken en af de første i landet, der overgik til digitale journaler og røntgenbilleder.

Vi glæder os til at tage os godt af dig og dine tænder - og byde dig velkommen på vores dejlige klinik.