Særligt udstyr

Scanner
Ved hjælp af en 3-D scanner kan vi overføre digitale aftryk til vores tekniker, som nu mere præcist kan fremstille kroner og broer, uden nogen form for aftryk.
Vi samarbejder med danske teknikere, som arbejder med de bedste materialer og har højt niveau teknisk. Det giver os de bedste og flotteste resultater, når vi fremstiller kroner og broer til dig som patient.
tandlæge kolding særlig udstyr

Panorama røntgen

Vi kan tage specialiserede røntgen med dette apparat, som giver mulighed for at se hele kæbeknoglen, dette er nødvendigt i forbindelse med implantat isættelse og inden fjernelse af en del visdomstænder og de tages udenfor mundhulen, så der er ingen gener forbundet med optagelserne.


Smertefri bedøvelse med TheWand 
Vi har special udstyr til bedøvelse til dig, som ikke er vild med nåle, hør nærmere om denne nænsomme måde at blive smertefri på.
 

Laser

I forbindelse med parodontose behandlinger arbejder vores tandplejere alle med laser som supplement til den alm. tandrodsrensning, laseren giver en hurtigere og bedre heling og kan også bruges til andre gener som forkølelsessår og aphter.

Tandlægen kan også bruge laseren til desinfektion i forbindelse med rodbehandlinger og som forbehandling inden scanninger til kroner eller broer.

Akupunktur
Hvis du har tandlægeangst eller har mange reflekser, kan vores tandplejere give akupunktur som afhjælper ovennævnte gener.